2 min læsningKlopp revser sit mandskab: Bedste nyhed er et point i den her lortekamp

Liverpool kom på ingen måde fra start i den nye Premier League-sæson, som de havde håbet, da det kun blev til et enkelt point ude mod nyoprykkede Fulham. Efter kampen var Jürgen Klopp langt fra tilfreds, men han tog også selv ansvar for den dårlige præstation.

2 min læsning
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Liverpool har været bagud ved pausen i lige så mange kampe i denne sæson som i hele sidste sæson.

Det var nemlig højst overraskende oprykkerne fra Fulham, der gik til pause foran 1-0, da de to hold lørdag åbnede den nye Premier League-sæson. Liverpool fik i anden halvleg rettet en smule op på tingenes tilstand, men ikke desto mindre blev det kun til 2-2 og et enkelt point, og det point var Liverpool-manager Jürgen Klopp godt tilfreds med.

– Den bedste nyhed fra den her kamp er resultatet; at vi fik et point ud af den her lortekamp. Vi kan starte med at analysere, men vi kan stoppe det lige så hurtigt, for det var ikke godt nok, det var virkelig dårligt. På så mange positioner var vi ikke engang tæt på vores potentiale, lød det efter kampen fra Jürgen Klopp.

– Vi var ikke i nærheden af at være gode nok. Vi fandt ikke ind i kampen, jeg tror aldrig, jeg har sagt det før, men vi havde den forkerte attitude til den her kamp.

For præcis en uge siden slog Liverpool Manchester City i Community Shield-kampen, og fra den kamp til kampen på Craven Cottage lørdag var der sket noget uforklarligt for den tyske manager.

Highlights: Fulham fik ét point mod Liverpool

– Det er mit ansvar, og jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg har gjort forkert den seneste uge, mellem City-kampen og i dag er der sket noget, siden vi spiller sådan en kamp, og det må vi hellere lade være med at gøre igen, lød det fra Klopp.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom sæsonåbneren altså kunne have været bedre både point- og præstationsmæssigt for Liverpool, så var der også positive ting at tage med fra kampen.

Nyindkøbet Darwin Nunez både scorede og assisterede, mens Mohamed Salah nu kommer op på siden af Alan Shearer, Wayne Rooney og Frank Lampard som den spiller, der har scoret flest mål i Premier League åbningsweekenden. Otte mål er det således blevet til for alle fire.

Timeline

Notifications

Notifikationer