1 min læsningTidligere Bundesliga-angriber om Lyngby: En reel mulighed

Lyngby har for tiden besøg af den tidligere Bundesliga-, LaLiga- og Æresdivisions-spiller Alfred Finnbogason, og han afviser ikke at karrieren fortsætter hos nyoprykkerne.

1 min læsning
Alfred Finnbogason Lyngby
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix

115 Bundesligakamp med 37 mål til følge.

Det er en særdeles erfaren islænding, der for tiden holder formen ved lige i den nordlige del af København – nærmere bestemt i Lyngby Boldklub.

Alfred Finnbogason har klubber som Augsburg, Heerenveen, Real Sociedad og Olympiakos på cv’et, og selvom det ikke var meningen i starten, så kan det næste navn i den række blive dansk.

– Man skal aldrig sige aldrig. Da jeg talte med Freyr (Lyngbys cheftræner, red.) i starten, så gjorde jeg det klart, at jeg ikke kom for at få en kontrakt. Men de første dage i klubben overraskede mig virkelig positivt. Jeg nød at træne med, stemningen var god, og niveauet var virkelig højt, så Lyngby blev klart en reel mulighed for mig, siger Alfred Finnbogason til B.T.

Den 33-årige islænding har 61 landskampe for Island, og med 15 landskampsmål er han femmer på listen over flest landsholdsmål for den lille Atlanterhavsnation.

Der er dog hele 11 mål op til rekorden, som deles af legenden Eidur Gudjohnsen og Kolbeinn Sigthorsen, der begge har scoret 26 mål i landsholdtrikoten.

Trupnyt: Brasilianer kan gøre comeback for FCM – Lyngby har fortsat to skader

Finnbogason understreger, at han lige nu ser markedet an, og selvom han endnu ikke har sat sin signatur på en kontrakt, så har det ikke skortet på tilbud. Finnbogason har således tilbud fra tyske, græske, cypriotiske og svenske klubber liggende.

Timeline

Notifications

Notifikationer