1 min læsningOfficielt: Brighton udlejer stopper til konkurrent i Premier League

Brighton vinker farvel til den 30-årige stopper, der skal bruge hele næste sæson hos konkurrenterne fra Fulham.

1 min læsning
Soccer Football - UEFA Nations League - Group E - Republic of Ireland v Ukraine - Aviva Stadium, Dublin, Republic of Ireland - June 8, 2022 Ukraine's Artem Dovbyk in action with Republic of Ireland's Shane Duffy Action Images via Reuters/Matthew Childs

Mens Marc Cucurella angiveligt er millimeter fra et skifte til Chelsea, har Brighton sendt en anden forsvarsspiller ud af døren.

30-årige Shane Duffy skifter Brighton ud med Fulham for den kommende sæson. Det skriver klubberne på deres hjemmesider.

Den irske stopper skifter på en lejeaftale, der strækker sig over hele den kommende sæson. Fulhams fodbolddirektør, Tony Khan, tror på, at Shane Duffys erfaring kan gøre en forskel hos oprykkerne.

– Shane Duffy er en spiller med stor erfaring fra international fodbold og Premier League. Vi er meget tilfredse med, at Shane kommer til klubben på en lejeaftale for sæsonen, siger Tony Khan og fortsætter.

– Han er en formidabel og talentfuld forsvarsspiller, og vi forventer, at han kommer til at passe godt ind på holdet. Kom så Fulham! Slutter fodbolddirektøren på klubbens hjemmeside.

Officielt: Fulham henter Arsenal-keeper

Brighton hentede i 2016 Duffy i Blackburn, og han har udover en enkelt afstikker til Celtic i sæsonen 20/21 brugt alle årene på den sydengelske kyst. Indtil nu har ireren opnået 149 kampe for Premier League-klubben.

Timeline

Notifications

Notifikationer