1 min læsningNewcastle forlænger med Eddie Howe

Premier League-klubben Newcastle United har forlænget kontrakten med cheftræner Eddie Howe.

1 min læsning
Eddie Howe forlænger i Newcastle United
Foto: Newcastle United

Newcastle United sendte fredag en pressemeddelelse ud, der formentlig går alle til at stille det samme spørgsmål.

I pressemeddelelsen skriver den nordengelske klub nemlig, at cheftræner Eddie Howe har skrevet under på en kontraktforlængelse i den ambitiøse klub.

Intet sted kan det dog læses, hvad ‘en lang kontrakt’ i dette tilfælde dækker over.

Howe blev oprindeligt ansat i Newcastle den 8. november, hvor han blev præsenteret på en kontrakt løbende til og med sommeren 2024.

– Det er en fantastisk følelse at dedikere min fremtid til denne fantastiske klub. Jeg er ekstremt stolt af at være cheftræner for Newcastle United, og jeg har nydt hvert øjeblik her, lyder det fra Eddie Howe.

Newcastle blev umiddelbart før ansættelsen af Howe i november opkøbt af en en gruppe investorer med den statejede saudiarabiske investeringsfodb, PIF, i spidsen. Også i ejerkredsen er der glæde over forlængelsen.

Medie: Newcastle sender nyt bud mod Leicester

– Vi er glade for at have sikret Eddies langsigtede fremtid. Han er en ung, dynamisk og ambitiøs træner, som passer godt til Newcastle United; Vi ser frem til at arbejde med ham og støtte ham, mens vi sigter på et opnå succes på den lange bane, lyder det.

Newcastle United var i overhængende nedrykningsfare, da Eddie Howe i efteråret overtog roret fra Steve Bruce. Klubben sluttede dog solidt af i Premier League, og i sidste ende blev det til en 11. plads.

Timeline

Notifications

Notifikationer