1 min læsningChelsea-kaptajn ovenpå forlængelse: Jeg er en meget stolt anfører!

Chelsea offentliggjorde torsdag, at Cesar Azpilicueta har sat sin signatur på en kontraktforlængelse. Spanieren er stolt.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Chelsea v Watford - Stamford Bridge, London, Britain - May 22, 2022 Chelsea's Cesar Azpilicueta gestures after the match. Action Images via Reuters/Andrew Couldridge EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Selvom der tidligere på sommeren florerede rygter om Barca-interesse i Cesar Azpilicueta, endte Chelsea-anføreren med at skrive under på en ny aftale i London.

Kontraktforlængelsen betyder, at Azpilicueta er bundet til London-klubben til sommeren 2024.

På Twitter har den spanske profil delt en udtalelse ovenpå torsdagens nyhed om forlængelsen af opholdet i Chelsea.

– Jeg er meget glad for at forlænge mit ophold i Chelsea – mit hjem. Det er næsten ti år, siden jeg ankom og sluttede mig til klubben. Jeg kan virkelig mærke kærligheden fra klubbens fans, og jeg er meget spændt på fremtiden, skriver Azpilicueta og fortsætter.

– Jeg er en meget stolt anfører, og jeg håber, at vi kan dele mange gode oplever sammen. Vi vil arbejde hårdt for at opnå det, skriver Chelsea-anføreren.

Brighton afkræfter rygter: Ingen aftale med Chelsea

I 2012 blev Marseille skiftet ud med Chelsea, og siden da har den 32-årige nået hele 474 kampe for Chelsea.

Derfor tyder meget på, at han kommer til at runde 500 optrædener i den blå uniform. Alligevel når han næppe klubrekorden, som Ron Harris er indehaver af med 795 kampe i Chelsea.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P