1 min læsningMedie: Silkeborg har accepteret stort bud på profil

Budrunden på sidste sæsons bronzehold har været i gang i længere tid. Nu har klubben angiveligt accepteret et stort bud for en af klubbens profiler.

1 min læsning
Rasmus carstensen, Silkeborg IF og Blas Riveros, Brøndby IF 3F superligafodbold mellem Silkeborg IF og Brøndby IF i Silkeborg søndag den 31. juli 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Silkeborg hentede i seneste sæson bronzemedaljerne i Superligaen efter en lang række flotte præstationer under Kent Nielsen.

Det har man også bemærket andre steder, hvorfor interessen for klubbens profiler er stor.

Nicolai Vallys rygtes mod Brøndby og F.C. København, Tobias Salquist har været på blokken i MLS-klubben Chicago Fire, og nu meldes endnu en profil på vej væk.

Ifølge bold.dk har klubben fra Søhøjlandet allerede accepteret et bud på Rasmus Carstensen.

Det er belgiske Genk, der står bag, og et salg af Carstensen vil angiveligt indbringe Silkeborg omtrent 3 millioner euro eller 22,5 millioner danske kroner.

Silkeborg IF jagter Europa League: Drømmelodtrækning

I bronzesæsonen stod han for otte oplæg og et enkelt mål, og i denne sæson er den 21-årige back også kommet flyvende fra start. Her er det blevet til to oplæg i tre kampe.

Samtidig står han noteret for 12 U21-landskampe, mens debuten på A-landsholdet fortsat lader vente på sig.

I Genk kan den farlige back se frem til at slå indlæg mod den tidligere FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu, der med sine godt to meter skulle være til at finde foran mål.

Tidligere har en anden dansk back tørnet ud for Genk, da Joakim Mæhle tog skiftet fra AaB i 2017 og brugte fire år i den belgiske klub, inden han vendte næsen mod Italien og Atalanta.

Timeline

Notifications

Notifikationer