1 min læsningOfficielt: Italienske mestre henter belgiske De Ketelaere

Handlen har været undervejs i efterhånden flere måneder, men nu har italienske AC Milan selv bekræftet, at de henter de belgiske Charles De Ketelaere i Club Brügge.

1 min læsning
Charles De Ketelaere til AC MIlan
Foto: AC Milan

Med 14 mål i 33 kampe slog unge Charles De Ketelaere i sidste sæson sit navn fast i belgisk fodbold.

Nu skal den 21-årige belgier forsøger at fortsætte den fine form i Serie A, hvor de forsvarende mestre fra AC Milan har hentet ham til.

Milano-klubben skriver selv, at De Ketelaere har skrevet under på en kontrakt til 2027, og at han vil bære nummer 90 bag på den rød-sorte trøje.

Hverken Club Brügge eller AC Milan har offentliggjort transfersummen, men flere medier melder om en pris på 32 millioner euro – cirka 240 millioner kroner.

De Ketelaere fik i november 2020 debut for Roberto Martinez’ belgiske landshold, hvor det indtil videre er blevet til ét mål i otte landskampe.

På det belgiske landshold har De Ketelaere det store problem, at pladsen som frontangriber de sidste mange år nærmest har tilhørt Romelu Lukaku. Landsholdskonkurrenten Lukaku bliver nu i højere grad konkurrent for De Ketelaere, da han er skiftet tilbage til AC Milans lokalrivaler fra Inter.

Timeline

Notifications

Notifikationer