Europæisk Fodbold

Neymar forsvarer Messi: Folk taler for meget

Lionel Messi, Neymar og resten af Paris Saint-Germain-holdet vandt søndag den franske Super Cup med en sikker 4-0-sejr over Nantes. Efter kampen blev Lionel Messi kåret til kampens spiller, og efterfølgende blev den ellers så udskældte verdensstjerne forsvaret af sin brasilianske angrebskollega.

Lionel Messi Neymar PSG Super Cup
Foto: Jack Guez/AFP/Ritzau Scanpix

Man havde igennem det meste af to årtier vænnet sig til vanvittige statistikker år efter år fra Lionel Messi.

En undervældende første sæson hos Paris Saint-Germain, hvor det kun blev til i alt 11 scoringer i 34 kampe, fik dog kritikken af den lille argentiner til at starte.

Søndag tog Messi så hul på sin anden sæson i klubben, da han åbnede scoringen i 4-0-sejren over Nantes i den franske Super Cup, ligesom han efter kampen blev kåret til kampens spiller. Det fik efterfølgende en journalist til at spørge brasilianske Neymar, om søndagens sejr signalerede en ny start i den franske hovedstadsklub for Lionel Messi.

– Det tror jeg ikke. Jeg synes folk taler for meget. De ved ikke, hvad der foregår hver dag, hvad der forgår indenfor murene. Det er Leo. Det er stadig Leo, det ændrer sig ikke. Han fortsætter med at gøre en forskel – han tilpasser sig, lød det fra brasilianeren.

– Det giver sig selv, at vi håber, at alt går godt for os tre; For mig, for Leo og for Kylian [Mbappé]. Hvis vi tre har det godt, så er jeg helt sikker på, at det er godt for holdet, lød det videre.

Xavi fortsætter Barcas flirt med Messi: Selvfølgelig vil jeg gerne det

Selvom det ikke er det trofæ, de håber mest på at hjemtage i den franske hovedstad i denne sæson, så repræsenterer den franske Super Cup ikke desto mindre et trofæ, og sejren i sig selv var vigtig for de franske mestre.

– Jeg er tilfreds, vi spillede en rigtig god kamp. Det er meget vigtigt at starte med en sejr, og det var en kamp, som endte med et trofæ. Uanset hvad der sker, så er man nødt til at vinde, lød det fra Neymar.

Den franske Super Cup, eller Trophée des Champions blev spillet i israelske Tel Aviv og stod altså mellem sidste sæsons franske mestre fra PSG og sidste sæsons pokalvindere fra Nantes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P