2 min læsningEjerskab og kontrakt til Fabregas i Serie B

35-årige Cesc Fabregas har taget hul på et nyt kapitel i sin fodboldkarriere, men endnu har den spanske verdensmester ikke lagt støvlerne på hylden.

2 min læsning
Cesc Fabregas Como
Foto: Como Calcio

Verdensmester, spansk mester, dobbelt europamester og dobbelt engelsk mester.

Der findes ikke mange spillere, der har et medaljeskab, der kan matche det, der står hjemme hos Cesc Fabregas.

Efter tre og en halv sæson hos Ligue 1-mandskabet AS Monaca, hvor særligt den seneste var mere end undervældende, har den spanske midtbanespiller nu startet et nyt kapitel.

Mandag blev Fabregas præsenteret på en toårig aftale hos den italienske Serie B-klubben Como, men spanieren blev samtidig præsenteret som ny medejer i klubben.

– Jeg investerer rigtigt i klubben, det er den bedste måde jeg kan vise, hvor ambitiøse vi er som klub. I fremtiden vil jeg være træner, det er noget, jeg har indeni mig og noget, jeg vil elske at opleve, lyder det fra Fabregas.

Como er ejet af det britisk baserede firma SENT Entertainment, som opkøbte den konkursramte norditalienske klub i 2017, hvor klubben lå i Serie D. To år senere ansatte klubben den tidligere Chelsea-midtbanespiller Dennis Wise som ny administrerende direktør.

Journalist: Tidligere Premier League-profil på vej til Serie B

Wise kunne ved dagens præsentation fortæller, at det havde været vigtigt for Fabregas at blive mere end bare spiller.

– Han ejer en del af klubben, han er aktiehaver. Det var det, Cesc ønskede at blive involveret i. Han kommer til at være her meget længere end først antaget. Det var vigtigt, at han på den måde følte sig involveret på den lange bane. Han kunne se, hvad vi forsøger at opnå som fodboldklub, lød det fra Wise.

Como sluttede sidste sæson på en 13. plads i Serie B – langt fra både op- og nedrykning.

Timeline

Notifications

Notifikationer