1 min læsningTrods imponerende start i Horsens: Vi vil gerne lægge mere på

Søndag formåede nyoprykkerne fra AC Horsens at forlænge sin stime som ubesejrede i Superligaen, da det lykkedes dem at komme fra AaB med et 0-0-resultat. Selvom sæsonstarten har været god, sætter de sig ikke tilbage og nyder bedriften.

1 min læsning
AC Horsens Malte Kiilerich
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter tre kampe er det endnu ikke lykkes nogen modstandere at finde vej til AC Horsens-målets inderside.

Igen søndag holdt oprykkerne modstanderne fra at score, da det blev til 0-0 i Aalborg mod AaB, og selvom de dermed har 1-0 sejre mod både Lyngby og F.C. København samt en uafgjort mod AaB, stiller de sig ikke tilfredse i Horsens.

– Det er en bedre start, end vi overhovedet kunne have drømt om, men selvom vi glæder os over et point i dag og tre point i mandags (mod Lyngby, red.), så kommer vi for langt ned, og vi vil gerne lave om på, at vi kommer helt ned at stå hele tiden, sagde anfører Malte Kiilerich efter kampen i Aalborg til Canal 9.

– Vi skal vænne os til det, og det er en svær udebane, ligesom det var i Parken og i anden halvleg mod Lyngby, så vi er selvfølgelig super tilfreds med, at vi har fået syv point og tre clean sheets, men vi vil også gerne lægge mere på spillet, lyder det videre fra Kiilerich.

AC Horsens gik med det ene point forbi FC Nordsjælland på Superligaens førsteplads. Den plads kan FC Nordsjælland tage tilbage, når de mandag møder Lyngby.

Timeline

Notifications

Notifikationer