2 min læsningNiels Frederiksen: Vi kan dårligt undgå at vinde i Parken

Brøndby og F.C. København ligger efter tre runder side om side i Superligaen med hver tre point, og næste weekend står de to mandskaber overfor hinanden i sæsonens første københavnerderby.

2 min læsning
Niels Frederiksen Brøndby FCK
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Superligaen er ikke altid til at blive klog på, og det gælder også efter sæsonens første tre runder.

Silkeborg, AC Horsens, FC Nordsjælland og Viborg kæmper om de øverste pladser, mens hverken F.C. København eller Brøndby er kommet imponerende fra start.

En sejr og to nederlag er det blevet til for de to sjællandske mandskaber, som på søndag mødes i Parken til sæsonens første københavnerderby.

– Vi kan jo dårligt undgå at vinde inde i Parken, det kan jo dårligt lade sig gøre, lød det søndag aften med et skævt og sarkastisk smil fra Brøndby-træner Niels Frederiksen, efter hans hold lige havde tabt 2-0 til Silkeborg.

– Selvfølgelig ville vi gerne have haft flere point. Det er egentlig en lidt sjov stilling; Dem der ligger øverst, var ikke lige dem, man havde forventet ville ligge øverst, og der er jo andre af de såkaldte forventelige tophold, der heller ikke lige er kommet sprudlende ud, lød det yderligere fra Niels Frederiksen i 3+-studiet.

Den nuværende superligatabel er dog ikke et vidne om, at Superligaen i sin helhed er blevet bedre, lyder vurderingen fra Brøndby-træneren.

– Vi har nogle hold i Superligaen, som virkelig har investeret i deres trupper, som burde være stærkere end det, man lige ser. Jeg synes ikke, den (Superligaen, red.) er blevet bedre, men man kan måske godt sige, at den er blevet mere jævnbyrdig, og så skal vi lette på hatten for de lidt mindre hold, der gør det rigtig godt, og så skal vi andre store klubber se indad og sige, at vi ikke gør det godt nok, lyder vurderingen fra Niels Frederiksen.

Highlights: Silkeborg til tops efter sejr over Brøndby

Niels Frederiksen har et år tilbage af sin kontrakt i Brøndby, men han ville søndag aften ikke svare på, hvorvidt han kunne tænke sig at forlænge den kontrakt.

Timeline

Notifications

Notifikationer