1 min læsningMedie: Brøndby vil kapre FCK-handel

De har været konkurrenter, siden tidernes morgen, men nu lader det til, at Brøndby og F.C. København også kommer til at duellere om en af Superligaens allermest hotte navne.

1 min læsning
Nicolai Vallys Silkeborg Brøndby FCK
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sæsonen 2021-22 blev en vaskeægte gennembrudssæon for flere spillere hos oprykkerne og de senere bronzevindere fra Silkeborg IF.

En af de spillere, der fik folk til at spærre øjnene op, var 25-årige Nicolai Vallys, der med ti scoringer var ét af flere lyspunkter i Silkeborgs sæson.

Som oprykkerklub kan det dog være vanskeligt at holde på sine største stjerne, og den konklusion kan Silkeborg også vise sig at komme til.

I hvert fald kunne flere medier tidligere på ugen melde om interesse i Vallys fra F.C. København, men nu mener BT at vide, at konkurrenterne fra Brøndby melder sig ind i kapløbet om offensivspilleren.

Brøndby skulle ifølge mediet have budt hele 20 millioner kroner for Nicolai Vallys, og det skulle altså overgå buddet fra de forsvarende mestre.

Selvom det historisk store beløb formentlig godt kan få Silkeborg til at overveje et salg, så skulle det ifølge BT’s oplysninger forholde sig anderledes for Vallys selv.

Den tidligere FC Roskilde-spiller er nemlig født og opvokset på Østerbro, og han har tidligere spillet ungdomsfodbold et stenkast fra F.C. Københavns hjemmebane Parken – nærmere bestemt hos Østerbro-klubben BK Skjold.

Ifølge BT har Vallys altid haft et ønske om at spille for sidste sæsons danske mestre.

Timeline

Notifications

Notifikationer