1 min læsningLokalmedie: SønderjyskE på vej tilbage på danske hænder

SønderjyskE har været på amerikanske hænder, siden Platek-familien med Robert Platek i spidsen for 22 måneder siden overtog klubben. Nu kan superliganedrykkerne dog være på vej tilbage på danske hænder.

1 min læsning
SønderjyskE på vej tilbage på danske hænder
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er næppe gået helt som planlagt for SønderjyskE, siden Robert Platek for 22 måneder siden overtog den daværende superligaklub.

Med sidste sæsons nedrykning er SønderjyskE ikke længere at finde blandt landets bedste 12 klubber, og nu kan der være endnu en stor ændring på vej for Haderslev-klubben.

Ifølge lokalmediet Der Nordschleswiger, så har Robert Platek og familien fået nok og er i gang med at sælge den sønderjyske fodboldklub.

Mediet melder endda, at forhandlingerne med en endnu ukendt køber er så langt, at en ny ejerstruktur ventes præsenteret indenfor de næste par dage. Meldingen går desuden på, at der er tale om en dansk køber.

SønderjyskE er ikke den eneste fodboldklub i Platek-familiens portefølje. Italienske Spezia er således også ejet af den amerikanske rigmand, ligesom det er tilfældet for portugisiske Casa Pia.

SønderjyskE har fået en god start på tilværelsen i 1. Division, hvor de har vundet sæsonens første to kampe mod Hillerød og Fremad Amager.

Timeline

Notifications

Notifikationer