2 min læsningten Hag revser United-spillerne: Det er uacceptabelt

Erik ten Hag er en krævende manager, og det fik Manchester United-truppen igen at mærke efter nederlaget til Atlético Madrid.

2 min læsning
Erik ten Hag Christian Eriksen Manchester United debut Atletico
Soccer Football - Pre Season Friendly - Manchester United v Atletico Madrid - Ullevaal Stadion, Oslo, Norway - July 30, 2022 Manchester United manager Erik ten Hag Stian Lysberg Solum/NTB via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NORWAY OUT.NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN NORWAY.

Erik ten Hag er i færd med at klargøre Manchester United til den kommende sæson.

Lørdag eftermiddag blev det til et spinkelt 1-0 nederlag til spanske Atlético Madrid, og efterfølgende var den hollandske træner stærkt utilfreds med præstationen.

Ny chef og nye toner i Manchester United: F*cking Rubbish!

– I sidste ende handler det om resultatet, og måltavlen så ikke godt ud for os. Man skal tage fordel af at skabe chancer, og vi skabte mange chancer – i hvertfald nok til at score mindst et mål – men det gjorde vi ikke.

– På det punkt er jeg ikke tilfreds, og jeg har fortalt spillerne, at det er uacceptabelt. Man bliver nødt til at være skarpe i begge ender, siger Erik ten Hag til Manchester Uniteds hjemmeside.

Hollænderen uddelte generelt ikke roser til sit mandskab, med undtagelse af en. Christian Eriksen fik nemlig uofficiel debut, og han gjorde en god figur i de godt 20 minutter han fik på grønsværen.

– Vi ved, hvad han er i stand til. Jeg tror, at med vores folk oppe foran, så er han (Christian Eriksen, red.) i stand til at give dem de rigtige afleveringer. Han kommer til at skabe chancerne, og det handler om at få afslutninger, lyder det fra hollænderen.

Ronaldo afslører sin returdato i United-trøjen

Manchester United har en enkelt træningskamp tilbage, før Premier League løber af stablen. Her møder De Røde Djævle Rayo Vallecano søndag.

Timeline

Notifications

Notifikationer