2 min læsningAGF afbryder Ihlers lejeaftale

AGF har valgt at tilbagekalde unge Frederik Ihler fra lejeopholdet hos islandske Valur.

2 min læsning
Frederik Ihler
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

21 dage og tre kampe.

Mere blev det ikke til for Frederik Ihler på Island, da AGF lørdag har hentet den 19-årige angriber hjem fra lejeopholdet hos Valur.

– Vi har valgt at hente Frederik Ihler hjem igen efter forudsætningerne for hans ophold i Island ændrede sig kort efter hans ankomst. Klubben skiftede cheftræner en uge efter Frederik var tiltrådt og dermed ændrede klubbens planer sig, og den retning som i første omgang var lagt med lejemålet skiftede også.

– Så for at tage bedst vare på Frederiks udvikling som spiller, har vi valgt at hente ham hjem igen til Aarhus. Det er den bedste løsning som alle parter er enige om, lyder det fra AGF’s sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Ihler fik i sidste sæson syv kampe i Superligaen for AGF, og med en scoring dybt inde i overtiden, sikrede han AGF et vigtigt point i udekampen mod FC Nordsjælland den i april.

Hvorvidt der venter en rolle til ham på Ceres Park i denne sæson, melder historien endnu intet om, men i AGF afviser de ikke, at det kan blive til et nyt lejeophold.

– Nu ser vi på om der på den korte bane måske dukker andre løsninger op i forhold til at sikre Frederik en fortsat god udvikling. Men indtil videre er vi glade for, at se Frederik hjemme på Fredensvang igen, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

I sine i alt tre kampe på Island, hvor det alt i alt blev til 79 minutter på banen, nåede Ihler ikke at vinde med Valur. Reykjavik-klubben tabte to af de tre kampe, mens det i den sidste kamp blev til 3-3 mod lokalrivalerne fra KR Reykjavik.

Det var Heimir Guðjónsson, der var træner i Valur, da AGF lejede Ihler ud til den islandske klub. Den 18. juli blev Guðjónsson dog fyret i klubben, og han er siden blevet erstattet af Ólafur Jóhannesson.

Timeline

Notifications

Notifikationer