1 min læsningTidligere Juventus- og Inter-profil træner med i FC Nordsjælland

Der er fornemt besøg på Right to Dream Park i disse dage, hvor en tidligere Serie A-stjerne træner med de unge drenge hos FC Nordsjælland.

1 min læsning
Kwadwo Asamoah træner med i FC Nordsjælland
Foto: Giorgio Perottino/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ingen hemmelighed, at FC Nordsjælland har en god forbindelse i Ghana.

Den forbindelse har blandt andet betydet, at den tidligere Chelsea-stjerne, Michael Essien, er en del af trænerstaben i den nordsjællandske klub, og nu er der yderligere prominent besøg fra det vestafrikanske land.

33-årige Kwadwo Asamoah træner således med i Farum for tiden, og det er bestemt ikke hvem som helst.

– Det er en spiller med en kæmpe erfaring, som vi alle sammen kan nyde godt af at have i vores miljø. Så må vi finde ud af, om han måske skal spille for os, eller om han skal have en anden funktion, siger cheftræner Flemming Pedersen ifølge SN.dk.

Asamoah kom til europæisk fodbold i 2007, og de fleste vil nok huske ham for hans 155 kampe for det italienske storhold Juventus fra 2012 til 2018.

Efter tiden i Juventus skiftede han til Inter, hvor det blev til i alt 53 kampe, ligesom han inden skiftet til Juventus nåede at repræsentere Udinese hele 134 gange.

Kwadwo Asamoah har desuden 74 kampe for det ghanesiske A-landshold, hvilket giver ham en tiendeplads på listen over spillere med flest kampe for det ‘The Black Stars’.

Asamoah har været uden klub, siden han i sommeren 2021 stoppede i italienske Cagliari.

Timeline

Notifications

Notifikationer