1 min læsningOfficielt: Malmö fyrer cheftræneren

En exit fra Champions League-kvalifikationen til upåagtede Zalgiris fra Litauen koster nu Milos Milojevic jobbet som cheftræner Malmö FF.

1 min læsning
Milos Milojevic Malmö fyret
Foto: Malmö FF

25 kampe i spidsen for de svenske mestre blev det til for serbiske Milos Milojevic.

Den 39-årige serber er fredag blevet fyret i den skånske klub, der tidligere på ugen måtte se sig besejret med samlet 0-3 i Champions League-kvalifikationen mod Zalgiris fra Litauen.

– Milos er en god træner, og hver dag har han sat klubben først. Vi skilles som venner, og med pokal-guldet vi han være en del af historiebøgerne i klubben for evigt. Vi takker Milos for hans tid i Malmö FF og ønsker ham held og lykke fremadrettet, lyder det i en udmelding fra Malmö FF.

Milos Milojevic overtog trænerposten i Malmö FF efter danske Jon Dahl Tomasson, som havde ført den skånske klub til to svenske mesterskaber i træk.

De to mesterskaber kan stadig blive til tre, for selvom Malmö lige nu er at finde på Allsvenskans femteplads, så har de kun tre point op til Djurgården på førstepladsen.

I alt fire danskere har deres daglige gang i Malmö FF. Lasse Nielsen, Anders Christiansen, Søren Rieks og Jonas Knudsen repræsenterer således alle klubben fra den anden side af Øresund.

Timeline

Notifications

Notifikationer