1 min læsningMedie: United har fundet alternativet til de Jong

Såfremt Manchester United ikke kan overtale Frenkie de Jong til et skifte denne sommer, har den engelske storklub fundet et alternativ.

1 min læsning
Soccer Football - Serie A - Napoli v Bologna - Stadio Diego Armando Maradona, Naples, Italy - October 28, 2021 Napoli's Fabian Ruiz celebrates scoring their first goal REUTERS/Ciro De Luca
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Frenkie de Jong er et navn, der denne sommer konstant er blevet sat i forbindelse med Manchester United.

Dog går der mange rygter om, at han ikke er interesseret i at skifte til nordengelske klub, hvorfor de nu kan tvinges til at kigge andre veje.

Ifølge det italienske medie Calcio Napoli 24, har United taget kontakt til Fabian der spiller i Napoli for, at forhøre sig omkring hans velvillighed til at skifte til klubben.

Eriksen scorede direkte på frispark i første kamp for United

“De Røde Djævle” har ifølge mediet endnu ikke afgivet et officielt bud på spanieren, da de stadig afventer situationen med FC Barcelona og Frenkie de Jong.

En situation, englænderne efter sigende ikke har meget tålmodighed med længere efter, at den har trukket ud det meste af sommeren.

Spanieren er, ifølge det italienske medie, Manchester Uniteds foretrukne alternativ til de Jong, da han har udløb med napolitanerne næste sommer, og United derfor formoder, at den spanske midtbanespiller kan erhverves relativt billigt.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvad hele sagaen med de Jong ender med, har de røde fra Manchester indtil den 1. september ved midnat til, at få på plads, da transfervinduet i England smækker i der.

De har dog ikke længe, hvis de vil have nogen af spillerne klar til første ligakamp, da de sparker Premier League-sæsonen i gang den søndag 7. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer