1 min læsningGuardiola understreger: Haaland får os ikke til at ændre spillestil

Manchester City vandt det engelske mesterskab i sidste sæson uden en reel angriber i truppen. I sommerens transfervindue har de dog styrket sig med den norske angriber Erling Haaland, men nordmandens ankomst får ikke de engelske mestre til at ændre spillestil.

1 min læsning
Erling Haaland Manchester City
Foto: Manchester City FC

Never change a winning team.

Manchester City-manager Pep Guardiola lader til at have taget den nu afdøde Ipswich-manager Alf Ramseys ord til sig, for selvom den spanske manager har sagt farvel til flere markante skikkelse og samtidig sagt goddag til ligeledes markante skikkelser, kommer ændringerne i spillertruppen ikke til at få indflydelse på Manchester Citys spillestil.

Manchester City har denne sommer tilføjet Julian Alvarez, Stefan Ortega Moreno, Kalvin Phillips og Erling Haaland, og med sidstnævntes ankomst har Manchester City fået sin første reelle angriber, siden Sergio Aguero forlod klubben i 2021.

– Vi kommer ikke til at ændre spillestil. Vi kommer til at inkorporere spillernes kvaliteter i vores måde at spille, men vi kommer ikke til at ændre spillestil. Hvorfor skulle vi ændre spillestil, når vi gjorde det ret godt sidste sæson? Lyder det retorisk fra manager Pep Guardiola.

– Vi ønsker det bedste fra Erling, Julian, Kalvin og Stefan, vi ønsker den bedste version af dem tilpasset til vores måde at spille, uddyber den spanske manager.

Manchester City sparker sæsonen i gang på lørdag, hvor King Power Stadium i Leicester lægger græs til Community Shield-kampen mellem Liverpool og Manchester City.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

De forsvarende mestre åbner Preier League-sæsonen den 7. august, hvor de gæster West Ham.

Timeline

Notifications

Notifikationer