1 min læsningSkårene er klinket i FC Midtjylland: Nu er det op til Pione

Der har været sagt og skrevet meget om Pione Sisto og hans situation i FC Midtjylland, men ifølge sportschef Svend Graversen er skårene nu klinket i Herning, hvor Sisto nu selv må overbevise en ny træner med sine præstationerpå banen.

1 min læsning
Pione Sisto FC Midtjylland Svend Graversen
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Først blev han degraderet, men så var han tilbage i truppen til FC Midtjyllands Conference League-kvalifikationskamp på Cypern tirsdag.

Pione Sistos har levet en omtumlet tilværelse i FC Midtjylland, efter han under stor ståhej vendte tilbage til barndomsklubben i sensommeren 2020.

Ad flere omgange har han været på kant med klubbens ledelse, og flere gange har han været meldt på vej væk fra klubben. Et skifte væk fra de danske sølvvindere er nu endegyldigt lagt på is, hvis man skal tro klubbens sportschef.

– Lige nu er vores fokus at få Pione til at udleve det potentiale, han har, og jeg synes, vi startede godt  i anden halvleg i Larnaca. Det er op til Pione, han skal ind og præstere, han skal ind og overbevise med præstationer – Det er den eneste måde at gøre det på, siger sportschef Svend Graversen til Discovery+.

Sommerens forskellige udmeldinger fra FC Midtjylland, hvor han først blev degraderet til ungdomsholdet og siden taget til nåde, har fremkaldt forskelligartede følelser hos sportschefen.

– Det har først og fremmest været en ærgerlig oplevelse, og så har det været glædeligt, at han nu er kommet derhen, hvor han er en del af truppen igen. Han laver et rigtig godt indhop i Larnaca og var med til at få kampen over op bedre hænder, forklarer Svend Graversen.

Pione Sisto blev skiftet ind ved pausen og blev sat til at sparke FC Midtjyllands andet straffespark i tirsdagens straffesparkskonkurrence mod cypriotiske Larnaca – et spark han scorede sikkert på.

Timeline

Notifications

Notifikationer