1 min læsningSteven Gerrard degraderer anfører

Aston Villa-manager Steven Gerrard har til den kommende sæson valgt at degradere forsvarsspilleren Tyron Mings, som ikke længere skal bære anførerbindet for Birmingham-klubben.

1 min læsning
Tyrone Mings Steven Gerrard Aston Villa anfører
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Tyrone Mings er stadig i Aston Villa, men til den kommende sæson bliver han et stort ansvar fattigere.

Manager Steven Gerrard har nemlig frataget den 29-årige forsvarsspiller det anførerbind, som han overtog fra Jack Grealish, da han sidste sommer skiftede til Manchester City.

– Jeg har selvsagt været nødt til at have en diskussion med Tyrone Mings, hvor jeg forklarede ham grundene til at træffe denne beslutning.

– Jeg tror på, at det vil give Tyrone plads til at fokusere på sit eget spil, at han ikke længere har anfører-ansvaret, og det kan kun gavne ham selv og holdet, lyder det fra manager Steven Gerrard.

Mens Tyrone Mings altså må se sig degraderet i Aston Villa-hierarkiet, tager John McGinn et skridt op. Den 27-årige skotske midtbanespiller overtager anførerbindet fra Mings, mens målmand Emiliano Martinez bliver vice-anfører.

– John har vist igennem sine præstationer på banen kombineret med hans attitude til træning, at han er klar til at påtage sig anførerbindet. Han er en populær del af omklædningsrummet, som sætter høje standarder og forventninger til sig selv, lyder det fra Gerrard.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mens John McGinn og Emiliano Martinez altså får nye roller, venter der også veteranen Ashley Young en ny rolle som klubkaptajn.

Timeline

Notifications

Notifikationer