2 min læsningRanders henter offensiv forstærkning i Norge

Randers FC har onsdag præsenteret en norsk forstærkning til den kronjyske klub, men forstærkningen starter ikke lige med det samme.

2 min læsning
Simen Bolkan Nordli
Foto: Randers FC

Den 22-årige nordmand Simen Bolkan Nordli kan godt begynde at øve sig på sit danske.

Offensivspilleren har nemlig skrevet kontrakt med Randers FC, men både den unge nordmand og hans kommende klub må vente lidt, inden samarbejdet begynder.

Nordli har kontraktudløb i norske Aalesund ved årsskiftet, og kalenderen skal derfor stå på 2023, før den højrebenede offensivspiller officielt kan kalde sig Randers FC-spiller.

– Det føles helt fantastisk at skrive under med Randers FC. Det er en drøm, som går i opfyldelse for mig at komme til en god klub i udlandet. Jeg er rigtig glad for mit skifte til Randers, siger Simen Bolkan Nordli.

Nordli var med ti mål og 20 assist stærkt medvirkende til, at Aalesund i sidste sæson sikrede sig oprykning til den bedste norske række.

Her er det efter sæsonens første 14 kampe blevet til en enkelt scoring samt tre assist og en placering som nummer syv ud af Eliteseriens 16 hold.

HIGHLIGHTS: Genfødte OB gik kolde og fik kun 2-2 mod Randers

– Simen er en dygtig fodboldspiller, som har leveret mange mål og assists i sin karriere indtil nu. Han har et rigtig godt højreben. Han er lidt af en dødboldsspecialist og har altid sparket mange frispark og hjørnespark. Den del er han exceptionel dygtig til.

-Han er også en god mellemrumsspiller, som er dygtig til at vende med bolden. Der kan selvfølgelig være noget tilvænning til den danske liga, som vi skal hjælpe ham med, men det er uden tvivl en rigtig dygtig spiller, vi får ind, fortæller sportslig direktør i Randers FC Søren Pedersen-

Spurgte Ståle til råds
Den 22-årige nordmand har tidligere repræsenteret Ottestad IL og Hammar-klubben HamKam, og i sidstnævnte har også en tidligere kending af dansk fodbold haft sin daglige gang.

– Jeg kender Ståle Solbakken ganske godt, så jeg tog kontakt til ham, og han konstaterede bare, hvad man siger om Randers FC. Det var en meget god reference at have, da Ståle ved utrolig meget om dansk fodbold, og han var vældig positiv omkring Randers FC, fortæller Nordli.

Simen Bolkan Nordli har repræsenteret både det norske U18-, U19- og U21-landshold.

Timeline

Notifications

Notifikationer