1 min læsningIsraelere ekspederer Zinckernagel og Olympiakos ud af Champions League-kvalifikationen

Der var både ydmygelse og exit fra Champions League-kvalifikationen på programmet for Olympiakos og deres nyindkøbte danske profil, Philip Zinckernagel, der onsdag aften må se sig besejret på eget græs af de israelske mestre.

1 min læsning
Olympiakos Maccabi Haifa Champions League Zinckernagel
Foto: Costas Baltas/Reuters/Ritzau Scanpix

129 pladser er der imellem Olympiakos og israelske Maccabi Haifa på UEFA’s klubrangliste.

Det var israelerne på 169. pladsen dog fuldstændig ligeglade med onsdag aften, for efter at have fået 1-1 med fra hjemmebanen i den israelske havneby, gjorde de israelske mestre i dén grad det onde ved Philip Zinckernagel og kompagni i returopgøret i Athen-forstaden Piræus.

Allerede efter fem minutters spil gjorde israelerne det til 0-1, og efter en annulleret græsk mål i midten af første havleg, tog målscoringen fart i anden halvleg, hvor det blev til både 0-2, 0-3 og 0-4, inden den polske dommer Stefanski nådigst fløjtede kampen af.

Dermed avancerer Maccabi Haifa til Champions Leagues tredje kvalifikationsrunde, hvor cypriotiske Apollon Limassol venter.

Philip Zinckernagel, Mathieu Valbuena og resten af det græske mandskab kan i stedet se frem til en plads i tredje runde af Europa League-kvalifikationen, hvor Slovan Bratislava venter.

Skulle grækerne også tabe til de slovakiske mestre, venter der grækerne en plads i Conference League.

Timeline

Notifications

Notifikationer