1 min læsningTuchel: Han skal ingen steder!

Den unge angriber var imponerende sidste år i Premier League, og Thomas Tuchel har bestemt ingen interesse i at miste ham denne sommer.

1 min læsning
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 16: Manager Thomas Tuchel of Chelsea looks on prior to his team's preseason friendly match against Club América at Allegiant Stadium on July 16, 2022 in Las Vegas, Nevada. Chelsea defeated Club América 2-1. Ethan Miller/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

260 millioner kroner er mange penge. Men for Chelsea, er det ikke nok.

I hvert fald ikke, hvis de skal sælge Armando Broja til West Ham. De har nemlig, ifølge flere engelske medier, afvist et bud i den størrelsesorden.

Broja, der sidste sæson var udlejet til Southampton med stor succes, skulle ellers angiveligt være interesseret i et skifte til West Ham, da han frygter vejen til spilletid hos “The Blues” kan blive lang. Her skal han i skrivende stund nemlig kæmpe om spilletid med Kai Havertz, Hakim Ziyech, Mason Mount, Timo Werner, Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi.

Officielt: Chelsea henter ‘AC’-erstatning i Napoli

Thomas Tuchel har dog ingen interesse i, at lade den albanske angriber forlade Chelsea.

– Armando (Broja red:) er først og fremmest vores spiller og vi har, på nuværende tidspunkt, ingen interesse i at sælge ham. Han er tilbage for at imponere os, efter hans seneste sæson hos Southampton.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er kun godt, hvis der er interesse, da det viser os, at der talent og potentiale. Det viser os, at han har alle muligheder for at imponere os og blive Chelsea-spiller, siger Tuchel til The Athletic.

Den 20-årige angriber scorede ni mål i alle turneringer for Southampton i den seneste sæson.

Timeline

Notifications

Notifikationer