Chelsea spillede natten til søndag testkamp mod mexicanske Club America. Reece James så ikke godt ud, da han sendte bolden direkte ind i eget net.

Soccer Football - Champions League - Quarter Final - Second Leg - Real Madrid v Chelsea - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - April 12, 2022 Chelsea's Reece James looks dejected after the match REUTERS/Susana Vera

Chelsea spillede natten til søndag testkamp i USA. Nyindkøbet Raheem Sterling har netop meldt sin ankomst i træningslejren, men han kom ikke i kamp mod mexicanske Club America.

Chelsea besejrede det mexicanske mandskab med 2-1, men efter kampen er det dog hverken Sterling-fraværet eller selve sejren, der tales om.

Officielt: Chelsea henter ‘AC’-erstatning i Napoli

I stedet er det Chelsea-back Reece James, der efter en times spil havde en mindre heldig aktion.

Timo Werner havde fem minutter forinden bragt Chelsea på 1-0, og i det opbyggende spil ville Reece James ud af det mexicanske genpres. Derfor sendte han en pasning tilbage til Chelsea-keeper Marcus Bettinelli.

Problemet var bare, at James’ pasning ramte helt forbi den 30-årige keeper, der ellers gjorde et ihærdigt forsøg på at nå bolden.

Bolden trillede stille og roligt ind i Chelsea-målet, men Reece James kan trøste sig med, at Mason Mount fem minutter før tid scorede sejrsmålet til 2-1. Du kan se den engelske landsholdsbacks aktion nedenfor.