2 min læsningMikael Anderson langt fra tilfreds: Hvorfor har vi så VAR?

Mikael Anderson var ikke tilfreds med dommer Sandi Putros, som han mener lavede en stor fejldom, da han ikke dømte straffe til AGF.

2 min læsning
Superligakampen mellem Brøndby IF og AGF i Brøndby søndag den 17. juli 2022.

I søndagens kamp mellem Brøndby og AGF endte det med en sejr til klubben fra Vestegnen. Ved stillingen 0-0 i første halvleg, kunne det dog have været anderledes, hvis AGF havde fået det straffe de appellerede for.

Mikael Anderson følte sig meget bortdømt og kan ikke se meningen med VAR, hvis det ikke bruges i situationer som disse.

Det udtaler midtbanespilleren efter kampen til TV3+.

Highlights: Brøndby nuppede sejren i højintenst opgør mod AGF

– Jeg ved ikke om jeg må sige det her, men det er selvfølgelig en kæmpe fejl af (Sandi red:) Putros. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige. Der er klar kontakt og han tager mit venstre ben. Jeg ved ikke, hvad der ellers skal til for at få et straffe. Jeg oplever det i hvert fald som et klart straffespark.

– Jeg gik og talte med Sigurd (Rosted red:) om det. Han mener selvfølgelig jeg filmer, men jeg håber tv-billederne taler til min fordel at der er kontakt. Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke har VAR, hvis vi ikke retter sådan noget her. Jeg snakkede lige med Sandi Putros før, hvor han sagde undskyld, og det er også på sin plads, synes jeg.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

AGF er nu uden sejr i de seneste 16 superligakampe. Noget de skal forsøge at vende i næste runde, hvor de hjemme i på Ceres Park får besøg af Viborg FF.

Du kan se hele interviewet med Mikael Anderson øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

Notifikationer