2 min læsningBrøndby-profil ser frem mod ny sæson: Vi spiller for at vinde hvert år

Anis Slimane ved, hvad Brøndbys ambitioner er. Alligevel er det ikke helt tilfredsstillende at sigte efter top fire i Superligaen.

2 min læsning
Brøndbys Anis Ben Slimane i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park, søndag den 15. maj 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Brøndby IF vandt mesterskabet i forrige sæson, mens det i seneste sæson blev til en plads udenfor medaljerækkerne.

Fjerdepladsen i Superligaen kastede af omveje en plads i europæisk fodbold af sig, og det er helt i tråd med klubbens ambitioner.

Derfor var den seneste sæsons fjerdeplads også godkendt for Brøndbys tunesiske profil Anis Slimane.

Officielt: Brøndby IF præsenterer første sommertilgang

– Klubbens ambition er jo altid at komme med ud og spille i Europa – så gerne en top fire. Det er klart, når man er professionel fodboldspiller og spiller i Brøndby, så skal man overholde klubbens ambitioner, siger Anis Slimane.

Selvom ovenstående svar fra Brøndby-profilen emmer af tilfredshed, så lyder svaret anderledes klart, på spørgsmålet om det er tilfredsstillende at sigte efter top fire som Brøndby-spiller.

Danske holds modstandere i Europa på plads – Brøndby starter ude

– Nej (det er ikke tilfredsstillende red.). Igen, når man er professionel fodboldspiller, spiller man for at vinde hvert år. Når man ikke kan vinde, så er det klart, at man skal holde klubbens ambition. Det er at komme ud og spille Europa. Nu spillede vi os frem til en plads i Europa, så skal vi vise, at vi kan være med i Conference League, siger Slimane til TV3 Sport.

Brøndbys modstander i Conference League-kvalifikationens anden runde blev fundet torsdag aften. Her venter polsk modstand. Du kan få et overblik over alle de danske holds modstandere i Europa her.

Timeline

Notifications

Notifikationer