2 min læsningKlubpræsident bekræfter kontakt: Tidligere Premier League-stjerne kan ende på ferieø

En spiller med FC Barcelona, Chelsea, Arsenal og Monaco på CV'et rejser sjældent til Gran Canaria, men det er nu i støbeskeen.

2 min læsning
Soccer Football - FA Cup Third Round - Chelsea v Nottingham Forest - Stamford Bridge, London, Britain - January 5, 2019 Chelsea's Cesc Fabregas hugs Eden Hazard as he leaves the pitch after being substituted Action Images via Reuters/Matthew Childs

Gran Canaria rimer for de fleste danskere på sagnomspundne grisefester med helstegt pattegris og sangria ad libitum. I øens største by kan man dog også finde fodboldklubben Las Palmas, der i sidste sæson rykkede ned fra LaLiga.

Mens tiltrækningskraften af danske turister har været stærk, har effekten ikke forplantet sig på samme måde i den spanske fodboldklub, der sjældent har kunnet lokke store stjerner med ø-livet. Det kan dog skifte nu.

I et interview med AS, fortæller klubbens præsident Miguel Ángel Ramírez, at der er nyt blod på vej. Atletico Madrids Vitolo slutter sig indenfor de kommende dage til klubben på en lejeaftale, og derudover håber Ramírez på at lave en aftale med 35-årige Cesc Fabregas.

Officielt: Chelsea sikrer sig Manchester City-stjerne!

– Ja, jeg har mødtes med ham. Det er en reel mulighed, men også en kompliceret mulighed. Vi har snakket sammen flere gange, og han er overbevist om projektet, men der er stadig lang vej endnu og andre bejlere, siger Ramirez og fortsætter.

– At bringe en spiller som ham til LaLiga 2. Det er en ære, at han har mødtes med os, så må vi se, om han kommer eller ej. Vi har et svar om 24-48 timer, siger præsidenten til AS.

Han understreger, at de andre bejlere ikke kommer fra LaLiga men fra andre ligaer, hvor incitamentet kan være noget andet end sportslig.

Bekræftet: Tidligere Arsenal-stjerne færdig i tyrkisk klub – ny klub allerede på plads

– Det er et hold fra en anden liga, der kan tilbyde helt andre vilkår – mange flere penge. For os handler det ikke om penge, for vi har slet ikke den mulighed. Det kan gøre en forskel, og det er slet ikke i vores favør, siger klubpræsidenten.

Cesc Fabregas spillede i sidste sæson i Ligue 1 hos Monaco, men han står nu uden kontrakt, hvorfor Gran Ganaria og Las Palmas kan være en mulighed.

Timeline

Notifications

Notifikationer