3F Superligaen

Tidligere Superliga-spiller stopper karrieren – og lander cheftrænerstilling

35-årige Alexander Fischer har indstillet sin aktive fodboldkarriere, men fortsætter i selvsamme klub som cheftræner.

Alexander Fischer bliver cheftræner i Skive IK
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den tidligere spiller i Viborg FF og Randers FC, 35-årige Alexander Fischer, har spillet sin sidste aktive kamp i karrieren for 2. Divisionsholdet Skive IK.

Men han skal fortsat stemple ind i den vestjyske klub i næste sæson, eftersom klubben i en pressemeddelse har bekræftet, at han fortsætter som cheftræner.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Han overtager dermed roret efter Cristian Flindt Bjerg, der i seneste sæson lige klarede skærene og undgik en nedrykning til 3. Division.

Fischer har fået en to-årig kontrakt og ledelsen ser frem til samarbejdet:

– Vi er glade for at kunne meddele, at vi er nået til enighed med Alexander Fischer om en 2 årig aftale som ny cheftræner i Skive IK. Aftalen er samtidig lavet som en fuldtidsstilling, hvilket vi forventer os meget af, lyder det således i pressemeddelsen.

Dansk landsholdsbobler indrømmer: Måtte tage væksthormoner

Den alsidige backspiller nåede at spille 229 førsteholdskampe for Randers FC og 109 for Viborg FF. Han startede sin karriere hos de kongeblå fra Lyngby BK.

Første opgave for Fischer & co. bliver imod EfB d. 30/7 i en testkamp, mens 2. Divisionen starter med en hjemmebanekamp mod B.93 d. 6/8.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P