2 min læsningMedie: Chelsea øjner tysk stjerne

Chelsea er interesserede i at hente Bayern München-profilen eftersom FC Barcelona ser ud til at løbe med Raphinha.

2 min læsning
Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v VfB Stuttgart - Allianz Arena, Munich, Germany - May 8, 2022 Bayern Munich's Serge Gnabry, Benjamin Pavard and Joshua Kimmich celebrate their first goal an own goal scored by VfB Stuttgart's Konstantinos Mavropanos REUTERS/Andreas Gebert DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Truppen i Chelsea er fyldt med offensive profiler som Mount, Havertz og Werner – og man kunne nævne flere. Samtidig er Raheem Sterling efter sigende på vej ind ad døren. Alligevel er klubben, ifølge Daily Mail, ikke færdige med at hente offensive stjerner til London.

Mediet skriver, at “The Blues” er på vej til, at gøre Bayern München-kanten Serge Gnabry til deres næste mål efter, at Raphinha skulle have valgt FC Barcelona fremfor Chelsea.

Den tyske mastodont har angiveligt givet Gnabry løbepas, hvis det rigtige tilbud skulle komme for både klub og spiller, da han er kommet i overskud efter, at Sadio Mané er kommet til det sydtyske.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Prisen for den tyske landsholdsspiller skulle være omkring 400 millioner kroner. Noget Chelsea skulle være klar til at smide på bordet for ham.

Dog lyder det fra flere medier, at Chelsea ikke er de eneste, der er interessede i den hurtige Bayern-kant. Der er angiveligt konkurrence fra klubber som Arsenal, Manchester City og Manchester United.

Gnabry har tilmed en fortid i Arsenal. Om det har påvirkning på tyskerens valg, melder historien intet om.

City er ikke færdige: Øjner endnu en stjerne denne sommer

Endnu en grund for Chelsea til at hente Gnabry er, at aftale mellem Hakim Ziyech og AC Milan skulle være tæt på at være en realitet. Aftalen afhænger af, om klubberne kan blive enige om detaljerne. Chelsea vil nemlig gerne gøre det til en permanent aftale, mens milaneserne ønsker en lejeaftale.

Timeline

Notifications

Notifikationer