1 min læsningMedie: Leeds nærmer sig Phillips-erstatning

Leeds sendte mandag Kalvin Phillips til Manchester City. Nu forlyder det, at arbejderklubben nærmer sig en erstatning.

1 min læsning
Tyler Adams Leeds Phillips-erstatning
Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Kalvin Phillips blev mandag formiddag præsenteret som ny Manchester City-spiller, hvilket har efterladt et kæmpe hul på Leeds-midten.

Senere mandag kom det frem, at Manchester City sender en talentfuld spiller den anden vej, men det er næppe en 1:1 erstatning for Phillips. Til gengæld forlyder det nu, at Leeds har rettet blikket mod Tyskland, hvor Jesse Marsch har spottet en gammel kending.

I RB Leipzig løber Tyler Adams rundt på midtbanen, og ifølge Sky Sports er den amerikanske midtbanespiller meget tæt på et skifte til Premier League og Leeds.

Ligeledes lyder det fra Fabrizio Romano, at Adams blot mangler et lægetjek og en signatur på kontrakten, før han kan kalde sig Premier League-spiller.

Leeds-manager Jesse Marsch har både arbejdet med Tyler Adams i RB Leipzig og i amerikanske New York Red Bulls.

Tidligere dannede en fælles fortid med Marsch også grundlag for et skifte til Leeds, da Rasmus Nissen Kristensen skiftede RB Salzburg, hvor Leeds-manageren også har været, ud med Premier League i Leeds.

Medie: Han skal erstatte Raphinha i Leeds

I 2019 tog midtbanespilleren springet over Atlanten og blev holdkammerat med Yussuf Poulsen hos RB Leipzig. Her har den 23-årige amerikaner netop rundet 100 kampe.

De flotte præstationer i Bundesligaen har desuden ført landsholdskampe med sig. Adams har opnået 19 kampe for det amerikanske landshold, der også har kvalificeret sig til VM-slutrunden i Qatar til november.

Timeline

Notifications

Notifikationer