Brøndby fik opstartens første testsejr mod oprykker

Efter at have spillet uafgjort mod Hvidovre og tabt til AGF, fik Brøndby tirsdag sin første sejr i sommeropstartens testkampe.

Brøndby IF, Brøndby, Brøndby-Lyngby, Superligaen.

Enhver spiller og træner vil altid nedtone vigtigheden af resultatet i en testkamp.

Ikke desto mindre må det da trods alt lune en smule på vestegnen, at Brøndby IF tirsdag sejrede over oprykkerne fra Lyngby Boldklub i sommerens tredje testkamp med 1-0.

De to foregående testkampe bød på uafgjort mod Hvidovre og et nederlag mod AGF.

Kampen bød på en forholdsvis chancefattig første halvleg, hvor Lyngby dog efter en halv time var ved at bringe sig i front.

Kort før pausen var Brøndbys Simon Hedlund tæt på, og han burde have sikret en 1-0-føring til Niels Frederiksens mandskab.

Efter pausen foretog Brøndby en række udskiftninger, og ind kom Andreas Maxsø, Frederik Alves, Christian Cappis, Christian Friedrich, Oscar Schwartau, Andrija Pavlovic, Bertram Kvist og Andreas Pyndt.

Er tredje gang lykkens gang? Udenlandsk klub byder på Brøndby-anfører

En lille halv time senere blev de to af Brøndbys yngre spillere, der stod bag Brøndbys sejrsmål.

Her fandt indskiftede Christian Friedrich frem indskiftede Bertram Kvist, der altså gjorde det til resultatet 1-0.

Brøndby IF mangler nu blot at møde tyske Hansa Rostock og danske Fremad Amager, inden de tager hul på Superligaen søndag den 17. juli hjemme mod AGF.