1 min læsningCity-direktør spøger med vildt skifte: Guardiola kunne godt træne i Italien

Pep Guardiola nyder stor succes i Manchester City. Alligevel tænker direktøren hos Manchester City alligevel på, at han kunne være god i Italien.

1 min læsning
Soccer Football - Manchester City celebrate winning the Premier League - Manchester, Britain - May 23, 2022 Manchester City manager Pep Guardiola celebrates with a cigar during the victory ceremony REUTERS/Phil Noble

Fire Premier League-titler i de sidste fem år må siges at være godkendt for Pep Guardiola og Manchester City. Alligevel åbner direktøren i klubben, Ferran Soriano, for, at den spanske træner kan ende med at blive træner i Italien.

Ovenpå City Group’s køb af Palermo blev City-direktøren spurgt til, om man kunne komme til at se Pep Guardiola i det italienske. I en spøgende tone refererede Soriano til en samtale med den spanske træner.

– Han spurgte, om der var meget sol i Palermo. Måske kan han komme hertil en dag. Han kender til, alt hvad vi laver, og han kender italiensk fodbold. Ligesom alle andre er han begejstret for handlen, fortæller Soriano ifølge CalcioMercato.

Skridtet fra Manchester City til Serie B-klubben Palermo ville uden tvivl være et skridt ned for Guardiola, men Soriano fortæller, at ambitionerne i den syditalienske klub godt kan bringe dem op på højeste niveau.

Bekræftet: Manchester City-ejere køber traditionsrig klub i Italien

– Vi har et budget, der burde være nok til at blive i Serie B, mens der samtidig er mulighed for oprykning til Serie A. Vi har en drøm og må være ambitiøse, ydmyge, smarte og tålmodige, sluttede Soriano.

I seneste sæson sluttede Palermo som nummer tre i Serie C. Det var nok til at sikre oprykningen til Serie B.

Timeline

Notifications

Notifikationer