Premier League

Medie: Joao Félix i søgelyset hos tre PL-klubber

Tre af de store klubber i Premier League skulle være interesseret i at hente Atlético Madrids Joao Félix denne sommer.

Joao Felix Atletico Madrid LaLiga
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Da Atlético Madrid købte Joao Félix i Benfica i 2019, var forventningerne tårnhøje.

Den spanske hovedstadsklub betalte svimlende 127 millioner euro for den unge portugiser, der var udset til at en af kommende verdenstjerne i fodboldverdenen.

Knap tre år senere er virkeligheden dog en helt anden. Joao Félix har haft svært ved at finde fodfæstet i Spanien, hvor der i lange perioder har været langt mellem de gode præstationer.

Derfor har den nu 22-årige portugiser også været rygtet væk fra Atlético ved flere lejligheder, men indtil videre har cheftræner Diego Simeone ikke valgt at give op på sin stjernefrø.

Joao Félix’ svingende præstationer under Simeone har dog fået andre klubber til at holde øje med situationen i Spanien, da flere bejlere skulle stå klar til at forløse det offensive talent.

Ifølge Correiro da Manha så er tre af de helt store klubber fra Premier League blandt de interesserede, som gerne ser Joao Félix skifte klub denne sommer.

Seneste nyt: United nærmer sig de Jong – Eriksen træffer snart sin beslutning

Her skulle der være tale om Manchester United og de to London-klubber Chelsea og Tottenham, der alle har et godt øje til Madrid-spilleren.

Hvor meget de tre klubber vil skulle betale for Joao Félix melder Correiro da Manha ikke noget om, men ifølge transfermediet Transfermarkt, så har Atlético Madrid-spilleren en værdi på omkring 70 millioner euro på nuværende tidspunkt.

Joao Félix spillede i den forgangne sæson 34 kampe for Atlético Madrid, hvori det blev til ti mål og seks assist for portugiseren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P