Dansk Fodbold

Nærmer sig topseedning: Tre point mod Østrig kan sikre Danmark ‘en rigtig god position’

Danmark møder i aften Østrig i Nations League, hvor en sejr kan sende dem godt på vej mod topseedning i forhold til den kommende EM-kvalifikation.

Danske roligans kan være med til at bestemme indhold i VM-sangen, som Jarl Friis-Mikkelsen står i spidsen for
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Danmark har til trods for et nederlag til Kroatien fredag aften fået en god Nations League-start, hvor det er blevet til seks point efter tre kampe. Derfor vil en sejr i aften mod Østrig, øge chancen for at sikre sig topseedning til den kommende EM-kvalifikation.

Sådan lyder det fra den danske landstræner, Kasper Hjulmand, der dog er klar over, at intet bliver matematisk sikret.

– Vi skal huske, at der er en sideeffekt af at vinde over Østrig, så vi allerede er på ni point og i en rigtig god position, fortæller han og fortsætter:

– I så fald vil det også betyde, at vi vil kunne bruge de sidste to Nations League-kampe i september mere hensigtsmæssigt i forhold til at blive klar til VM, afslutter Hjulmand nøgternt.

Bekymret Hjulmand: De røde lamper blinker overalt!

Den karismatiske landstræner har tidligere i dag været ude i pressen, hvor han har berettet om, at landholdet for alvor skal stå sin prøve i aften mod et revanchetørstigt østrigsk mandskab, men han samtidigt har erkendt, at det tætte kampprogram i den grad har ‘fået de røde lamper til at blinke’. Det kan du læse mere om i ovenstående artikel.

Danmark tager imod Ralf Rangnicks Østrig kl. 20:45 i Parken. Se opgøret på TV2 eller TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P