Premier League

Bekræftet: Chelsea forlænger med ung landsholdsspiller

Den skotske landsholdsspiller og tidligere Norwich City-udlejede midtbanekreatør, Billy Gilmour, har fået forlænget sin kontrakt med London-klubben Chelsea.

Billy Gilmour har forlænget sin kontrakt med Chelsea
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Billy Gilmour, har fået forlænget sin kontrakt med London-klubben Chelsea. Det skriver de på deres hjemmeside og på de sociale kanaler mandag eftermiddag.

Chelsea har nemlig valgt at udnytte en klausul i 21-årige Billy Gilmours kontrakt, således han er at finde i klubben frem til sommeren 2024 og har dermed fået udbygget sin kontrakt med yderligere ét år.

Gilmour spillede 24 kampe for Norwich i seneste sæson, mens han har repræsenteret det skotske landshold 13 gange siden sin A-landsholdsdebut tilbage i juni sidste år.

Begejstret Haaland i sit første interview: City er et godt match!

Den unge midtbanespiller får dog konkurrence til stregen, hvis han vil spille sig ind på Thomas Tuchels mandskab. Her råder tyskeren nemlig over en række prominente navne til den centrale midtbaneposition, som Gilmour spiller på.

Udover den franske stjerne i form af N’Golo Kante, den italienske maestro Jorginho og den kroatiske midtbaneslider Mateo Kovacic, er både Ruben Loftus-Cheek og Ross Barkley til rådighed.

Dertil vender Conor Gallagher tilbage til ‘The Blues’, efter et succesrigt lejemål til Patrick Vieras Crystal Palace-mandskab, hvor præstationerne har udmøntet sig til flere engelske landsholdsudtagelser under træneren Gareth Southgate.


Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P