Bundesligaen

Kimmich: Jeg var tæt på at forlade Bayern – men så forlod Ancelotti klubben

Joshua Kimmich afslører, at han var tæt på at forlade Bayern München tidligere i karrieren, da Carlo Ancelotti var træner i klubben.

Soccer Football - UEFA Nations League - Group C - Hungary v Germany - Puskas Arena Park, Budapest, Hungary - June 11, 2022 Germany's David Raum helps Jamal Musiala as Joshua Kimmich and referee Jose Maria Sanchez Martinez look on REUTERS/Marton Monus

Joshua Kimmich er ved at udvikle sig til en ‘one-club-player’, som Francesco Totti, Ryan Giggs og Paolo Maldini. Bayern-motoren er fast mand i startopstillingen både hos klubben, men også på det tyske landshold.

Nu afslører Kimmich, at han var tæt på at skifte væk fra det sydtyske tidligere i karrieren, mens Carlo Ancelotti var træner i Bayern.

I et interview blev tyskeren spurgt, om han kunne se sig selv i en anden klub end Bayern München.

– Det ville være en interessant udfordring. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske om nogle år, vi får at se. Jeg har det rigtig sjovt her, men i mit hoved er der en tanke om den professionelle og personlige udfordring i at udforske nye ting hver dag, siger Kimmich ifølge AS.

Herefter afslørede den 27-årige midtbanespiller, hvad der næsten pressede ham til et skifte væk fra Bayern.

Landstræner om Nadims forhold til Qatar: Hun kommer kun med, hvis hun udtaler sig

– Dengang spillede jeg ikke så meget, som jeg gerne ville. Jeg tænkte på at forlade klubben, men så forlod Carlo [Ancelotti red.] klubben, og jeg var en del af holdet igen, lyder det fra Kimmich.

Midtbanespilleren har kontraktudløb i Bayern München i 2025. Til den tid vil Kimmich være 30 år gammel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P