Dansk Fodbold

Landsholdet raser efter sejr i Østrig: Direkte farligt

Danmark slap afsted med en 2-1-sejr over Østrig mandag aften, og efter kampen er der stor kritik af banen på Ernst Happel Stadion.

Danmark-Østrig, Kasper Hjulmand, danmark landshold, det danske landshold, Nations League, Kasper Hjulmand, Andreas Skov Olsen, Joakim Mæhle.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Med 2-1-sejren over Østrig mandag aften, har Danmark nu vundet sine første to kampe i denne udgave af Nations League.

Det var en kamp, hvor danskernes spil aldrig for alvor kom til at flyde, og sejren tilfalder kategorien “arbejdssejr”.

I kølvandet på kampen har banens kvalitet da også affødt en masse reaktioner fra Kasper Hjulmand og de danske spillere, hvor især et langhåret græstæppe og et stort hul midt på banen er i fokus.

– Banen er virkelig, virkelig elendig. Jeg sidder her med et billede af et kæmpestort hul midt på banen, som var direkte farligt for spillerne. Den er tung og fyldt med huller. Det her hul var helt horribelt, lød det på pressemødet fra Kasper Hjulmand inden han fortsatte:

– Det var en ekstremt tung, langhåret bane at spille på, som gjorde det virkelig tungt for spillerne at bevæge sig på. Så det var en meget dårlig fodboldbane.

Også Andreas Skov Olsen langer ud efter det store hul midt på banen efter kampen, som i værste fald kunne have kostet karrieren.

– Der var et hul, der nok var en halv meter dybt. Det var midt inde på banen, og det jo skidefarligt, hvis der er en, der løber ned i det. Man kan jo brække benet.

– Det er for dårligt, og jeg er sikker på, der er klar over det nu, og at det skal gøres bedre. Det kunne have ødelagt en karriere i dag, men det skete heldigvis ikke, siger Skov Olsen til TV 2 SPORT efter kampen.

Målløs Stryger strøede guldstøv over dansk aften – kan ikke sætte ord på det

Det var dog ikke kun hullet på banen, der mødte kritik fra de danske landsholdsspillere. Joakim Mæhle sammenligner således den langhårede bane med kviksand.

– Det var som at synke ned i kviksand, det var helt vildt. Det var elendigt. En elendig bane. Det var over det hele, siger backen til B.T. og fortsætter:

– Man kunne se det under opvarmningen. Bare vi løb på tværs af banen, blev den trådt ned. Jo mere du træder, jo hårdere blev den. Jeg tror, at hvis du spørger alle sammen, så var vores lægge ved at sprænge til sidst.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det danske landshold kan nu se frem til at få Parken som hjemmebane i de næste to kampe, som trods kritik tidligere på året må forventes at være i bedre stand end det østrigske græstæppe på Ernst Happel Stadion.

Danmark møder næste gang Kroatien den 10. juni, inden man tre dage senere tager imod Østrig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P