Serie A

Roma-boss med kærlighedserklæring: Jeg elsker klubben og alle elsker mig

Den portugisiske cheftræner i AS Roma, José Mourinho, fortæller åbenhjertet om sit forhold til klubben - og klubbens forhold til ham.

José Mourinho er glad for at være AS Roma-cheftræner
Foto: Scanpix/Ritzau.

Der hersker ingen som helst tvivl om, at Roma-bossen José Mourinho er en cheftrænerfigur med kant og egenskabt originalitet. Står det til ham, så elsker klubbens fans ham lige så meget, som han elsker klubben.

Det siger den 59-årige kulttræner i et interview med Football Italia, hvor han understreger, at han indtil videre nyder at være cheftræner for den traditionsrige italienske klub.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg elsker at være i Roma. Jeg elsker det ikke, når jeg taber, og jeg taber mere her end i andre klubber, men folk elsker mig, og jeg har denne store følelse af empati med folk både i og uden for klubben, lyder det fra José Mourinho.

Liverpool-stjerne ændrer kurs: Det var ment som en joke!

Ifølge den karismatiske cheftræner, har opholdet indtil videre i hovedstadsklubben været som forventet. Hverken mere eller mindre.

– Ingen løj for mig, ingen snød mig eller lovede ting på transfermarkedet, som vi ikke kunne opnå. Jeg er der, fordi jeg elsker det, slutter han.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

AS Roma vandt som bekendt UEFA Conference League, efter de slog hollandske Feyenoord med 1-0 i slutningen af maj. I den italienske liga, Serie A, blev det til en halvskuffende 6. plads.

Benzema blev hyldet af Messi – nu giver han svar på tiltale

Det til trods, har José Mourinho tiltrukket sig interesse fra Paris Saint-Germain, der efter flere mediers udsagn er på vippen til at fyre deres argentinske manager, Mauricio Pochettino. Derfor skal de finde den trænermessias, der skal løfte den franske gigantklub til det europæiske niveau, de hungrer efter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P