Premier League

Liverpool-stjerne ændrer kurs: Det var ment som en joke!

En noget kontroversiel melding fra Liverpool-angriberen Sadio Mané ramte medierne tidligere på ugen. Nu udsender han et dementi.

Origi og Mané fejrer FA Cup-sejr.
Foto: REUTERS/Hannah Mckay

Tidligere på ugen udtalte Sadio Mané, at han ville lade det være op til folket at bestemme, hvor han i fremtiden skal spille.

Men den kommentar tager den senegalesiske Liverpool-stjerne nu tilbage. Det skriver Daily Mail søndag.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den offensive kantspiller har meldt klart ud, at han gerne vil tage næste skridt i sin karriere. Her skulle Bayern München være et varmt bud på den næste klub, og derfor lød det en kende spøjst, da han proklamerede, at han ville lade andre afgøre, hvor han skal spille efter sommerferien.

Mané med kontroversiel udmelding: Gør som folket vil have

Historien gik da også mere eller mindre viralt på kort tid, men ifølge Sadio Mané er der altså tale om en regulær joke. Han har en stor respekt for Liverpool – og vil ikke snakke i absolutter om fremtiden for nuværende.

– Forleden jokede jeg (at folket skulle bestemme min fremtid, red.), og efterfølgende var det alle steder. Jeg tror, jeg er nødt til at stoppe snakken her.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Jeg respekterer Liverpool enormt meget, klubbens fans tog god i mod mig fra første dag. Med hensyn til fremtiden, så får vi at se, nuancerer den 30-årige landsholdsspiller.

Gartenmann reagerer efter prisen for årets mål: Forhåbentligt kan de huske mig i fremtiden

Mané blev i går aftes helten for Senegal, da han med et hattrick sænkede Benin egenhændigt i 3-1 kampen i forbindelse med 2023-kvalifikationen til African Cup of Nations, hvor Senegal er forsvarende mestre.

De tre mål sendte ham helt til tops, som den nu mest scorende senegalesiske spiller ‘all time’.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P