Premier League

Mané med kontroversiel udmelding: Gør som folket vil have

Den senegalesiske fodboldspiller og Liverpool-spiller, Sadio Mané, rygtes væk fra Liverpool, og nu indikerer han kraftigt, at et skifte væk fra Beatlesbyen bliver til noget.

Sadio Mané kan have spillet sin sidste kamp for Liverpool FC
Foto: Ritzau Scanpix / FRANCK FIFE / AFP

Sadio Mané ser ud til at være tabt for Liverpool FC og Jürgen Klopp.

Den senegalesiske landsholdsspiller har længe været rygtet til Bayern München, og nu er angriberen selv ud og spæde til rygterne om en Liverpool-exit.

Den 28-årige angriber bekræftede faktisk rygterne på pressekonferencen inden Senegals African Nations Cup-kvalifikation mod Benin.

En meningsmåling i hjemlandet har nemlig vist, at størstedelen af befolkningen ønsker Mané skal skifte klub.

– Som alle andre er jeg på sociale medier, og jeg kan se kommentarerne. Er det ikke mellem 60 og 70 procent af senegaleserne, der vil have mig til at forlade Liverpool? Jeg gør, hvad de vil. Vi får at se, sagde Sadio Mané på pressekonferencen.

Også Jürgen Klopp har læst rygterne, hvor især den tyske presse har været gode til at finde detaljer om Manés forestående skifte, og den populære manager var efter Champions League-nederlaget ret kortfattet.

– Uanset hvor Sadio skal spille næste år, vil han være en stor spiller, lød den dengang.

Medie: Liverpool diskuterer personlige vilkår med mulig Mané-afløser

Sky Sports Tyskland har tidligere erfaret, at Bayern München vil tilbyde Liverpool 30 millioner euro samt mellem 5 og 10 milloner euro i bonusser på en kontrakt, der vil løbe frem til sommeren 2025.

Liverpool skulle dog ikke være interesseret i at sælge til den pris.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P