Dansk Fodbold

Pierre Emile Højbjerg: Jeg har aldrig været bedre

På det danske landshold har Pierre Emile Højbjerg erobret sig en fast plads på midtbanen hos landstræner Kasper Hjulmand, og Højbjerg er på sit højeste niveau, siger han selv.

Pierre Emila
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters/Paul Childs

Pierre Emile Højbjerg er fast mand på det danske landshold, og ifølge ham selv har vi ikke set det bedste til den danske midtbaneslider.

Det siger han i et interview med TV 2 før fredagens landskamp mod Frankrig, hvor spørgsmålet lyder på, om han nogensinde har været bedre:

– Nej. Men jeg kan også blive endnu bedre, lyder det i interviewet med tv-kanalen.

Tottenham-spilleren spiller sin landskamp nummer 55 mod Frankrig, og karrieren i rødt og hvidt fik en flyvende start under Morten Olsen i maj 2014, men i årene efter ventede der en svær periode med faderens død.

– Der var så stort et pres, og jeg siger ærligt, at jeg begyndte at knække under det. Jeg fandt ud af, hvor ondt man kan have i hjertet. Hvor ondt man kan have i maven. Jeg havde ikke lyst til at gå til træning. Sorgen sad helt uden på tøjet og lysten til fodbold var der ikke rigtigt, siger Højbjerg i interviewet med TV 2.

Men selvom den danske fighter var nede i en bølgedal, ser han tilbage på sin karriere uden at fortryde noget som helst.

– Jeg vil ikke lave noget om. Jeg er meget meget stolt af den jeg er. Og der hvor jeg står.

Højbjerg roser landsholdskollega: Minder om Premier League-legende

Pierre Emile Højbjerg kvalificerede sig sammen med Tottenham Hotspur til Champions League via fjerdepladsen i Premier League i den forgangne sæson.

Du kan se Frankrig – Danmark klokken 20.45 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P