Dansk Fodbold

Cornelius om matchvinder-rolle: Nu kan jeg sprinte uden at få en fiber

Den danske matchvinder Andreas Cornelius scorede to gange mod Frankrig, og efter kampen var han glad for at være kommet i super kampform.

Andreas Cornelius var den store helt da Danmark vandt 2-1 over Frankrig
Foto: Ritzau Scanpix / Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP

To kolde fra Corner.

Sådan lød Kasper Hjulmands bestilling, da han i landskampen mod Frankrig skiftede Andreas Cornelius ind med en halv time igen. Og landstræneren fik, hvad han ønskede.

To flotte scoringer fra Andreas Cornelius resulterede i en 2-1 sejr og tre point til Danmark i Nations Leagues første opgør i Gruppe 1.

Efter kampen var matchvinderen ikke sen til at beskrive landsholdets format.

– Vi har et stærkt hold. Vi har gode spillere over det hele. Vi har en god bænk med spillere, der kan holde niveauet oppe. Vi kan spille op mod de bedste, sagde Cornelius efter kampen til TV 2.

Andreas Cornelius har spillet en hel sæson for Trabzonspor, vundet det tyrkiske mesterskab, scoret 15 mål i ligaen og nu også banket to scoringer for det danske landshold mod Frankrig – Andreas Cornelius kan gå på vandet.

Og det er der en god forklaring på.

– Jeg har haft et helt år uden skader. Jeg kan sprinte uden at få en fiber, sagde Cornelius med glimt i øjet efter kampen i et interview med TV 2.

Andreas Cornelius og Danmark spiller allerede igen på mandag, når de møder Østrig. Du kan altid få overblikket over alle tv-kampe, hvis du ser med i campo.dk’s TV-guide.

Download vores app – så har du TV-guide og nyheder direkte på mobilen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P