Europæisk Fodbold

Neymar kårer den bedste spiller i denne sæson – Udelader Benzema og Mbappé

Neymar har tidligere været anset som en af de bedste spiller i verden, og nu giver brasilianeren sin vurdering på, hvem han synes har været bedst i denne sæson.

Neymar Kylian Mbappé Paris Saint-Germain PSG Ligue 1
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix.

Mange fans og eksperter er enige om, at Karim Benzema har været den bedste fodboldspiller i 21/22-sæsonen.

Derudover har spillere som Robert Lewandowski, Kylian Mbappé, Kevin De Bruyne og Mohamed Salah også været nævnt i den sammenhæng. Alligevel mener Paris Saint-Germain-stjernen Neymar, at hædren burde gå til en helt anden.

Medie: PSG klar til at skippe Neymar videre

Neymar mener nemlig, at den bedste spiller i denne sæson har været hans landsmand fra de nykårede Champions League-mestre, Real Madrid, Vinicius Jr. Det fortæller han til RMC Sport.

– Mbappé har haft en god sæson, og det samme med Benzema. Godt nok har jeg ikke set så meget fodbold i år, men fra det jeg har set, så er Vinicius Jr. den bedste, siger Neymar.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom Vinicius Jr. har haft sin helt store gennembrudssæson for Real Madrid, hvilket toppede lørdag aften, da han scorede sejrsmålet mod Liverpool i Champions League-finalen, så er det et meget uventet og overraskende valg, Neymar har taget.

PSG-spillerens har selv tidligere været blandt de allerbedste, når årets spiller skulle kåres ved Ballon d’Or-ceremonien. Her blev Neymar således nummer tre i både 2015 og 2017, da han spillede for FC Barcelona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P