Bundesligaen

Lewandowski: Hårdt at sige, at jeg vil spille i Bayern i næste sæson

Robert Lewandowski erkender til et polsk medie, at tanken om at kalde sig for Bayern München-spiller i næste sæson er meget hård.

Robert Lewandowski Bayern München Bundesliga
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix.

I slutningen af bundesligasæsonen gjorde Robert Lewandowski det klart, at han formentlig har spillet sin sidste kamp i Bayern München.

Her skulle fremtiden angiveligt ligge i Spanien og FC Barcelona, hvor den polske målmaskine har været rygtet til i en længere periode. Det skifte bliver dog langt fra let.

De tyske mestre har været meget klar i mælet, siden Lewandowski kom med udmeldingen, at klubben ingen intentioner har om at slippe deres angrebsstjerne, før hans kontrakt udløber i sommeren 2023.

Klubpræsident maner Lewandowski-rygter til jorden: Han bliver!

Selvom Barcelona ifølge flere medier stadig bevarer en stor interesse i Lewandowski, så kan en handel med Bayern blive kompliceret, grundet catalanernes dårlige økonomi.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I et interview med Eleven Sports Poland udtaler hovedpersonen nu selv, at der ingen tvivl er om, hvad hans ønske er for den kommende sæson.

– Barcelona-skiftet? Det kommer an på flere faktorer. Jeg tror, at min situation er meget klar, og der er ingen grund til at snakke om det.

– Det er hårdt at sige, at jeg vil spille i Bayern i næste sæson, siger Lewandowski ifølge Fabrizio Romano til Eleven Sports Poland.

Lewandowski-agent puster til rygterne: Bayern München er fortid for ham

Robert Lewandowski har spillet i Bayern München siden 2014, hvor den polske angriber dengang skiftede til den sydtyske klub fra Borussia Dortmund på en fri transfer.

Her er det siden blevet til 375 kampe i den røde trøje, hvori Lewandowski har scoret 344 mål og lavet 72 assist.

Øverst i artiklen kan du se samtlige af Robert Lewandowskis mål i denne bundesligasæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P