Champions League

Courtois slår tilbage: Får ikke nok respekt i England

Forud for sæsonens største klubkamp, lørdagens Champions League-finale mellem Real Madrid og Liverpool, var der snak fra særligt England om, at spaniernes målmand, belgiske Thibaut Courtois, var holdets svage led. Det fik han mere end modbevist lørdag aften.

Thibaut Courtois
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Han tilbragte fire sæsoner i engelsk fodbold, men alligevel lod englænderne til at blive overraskede.

Belgiske Thibaut Courtois leverede lørdag aften en præstation i Champions League-finalen, der fuldt fortjent gav ham prisen som kampens spiller i finalen.

Den store belgier holdt med flere store redninger Liverpool helt fra fadet, og efter triumfen følte han en trang til at svare sine kritikere tilbage.

– Der kom mange tweets min vej med, at jeg ville blive ydmyget, men det blev omvendt. Jeg var nødt til at vinde en finale for min karriere, og for alt mit hårde arbejde og for at skabe respekt om mit navn, for jeg får ikke nok respekt – specielt ikke fra England, lød det efter kampen fra Courtois.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg fik en del kritik – selv efter en god sæson – om, at jeg ikke var god nok, jeg er bare virkelig glad og stolt af holdets præstation, vi hang i, og da jeg skulle træde i karakter, var jeg der for holdet, lød det videre fra Coutois.

Mens Liverpool måtte slå Inter, Benfica og Villarreal for at nå til finalen, var vejen en del vanskeligere for Real Madrid, der hverken var favorit mod PSG, Chelsea eller Manchester City, og også i finalen måtte de se sig selv som værende underdogs.

– Vi har slået verdens bedste klubber, i år har [Manchester] City og Liverpool været utrolige, de kæmpede til det sidste i Premier League, Liverpool vandt to turneringer. I aften var de virkelig stærke, men jeg spillede en stor kamp, og det var forskellen i dag, for vi havde én chance, og den scorede vi på, lød det fra Courtois.

Lørdagens triumf er Real Madrids ottende Champions League-triumf og deres 14. triumf i turneringen, hvis man tæller Europa Cuppen med. Det var dog Thibaut Courtois’ første titel i den fineste af de tre europæiske klubturneringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P