3F Superligaen

Niels Frederiksen om målmandsros: Fair og fortjent

Brøndbys målmand Mads Hermansen kunne i midtugen sætte en fjer i hatten, efter landstræner Kasper Hjulmand nævnte ham, som en mulig kandidat til det forestående VM. Det er dog både fair og fortjent vurderer Hermansens klubtræner.

Mads Hermansen Brøndby Kasper Hjulmand Niels Frederiksen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er gået særdeles stærkt for Mads Hermansen det sidste års tid.

Ikke nok med at han fik sin superligadebut i juli, han blev også fast førstemålmand hos de daværende danmarksmestre fra Brøndby blot en uge efter sin 21-års fødselsdag.

Tidligere på ugen fortalte landstræner Kasper Hjulmand så, at Hermansen var med i hans overvejelser forud for den kommende VM-slutrunde. Den beslutning kommer ikke som nogen overraskelse for Hermansens træner i Brøndby.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han er en af de stærkeste danske keepere, der står i Superligaen. Der er nogle gode danske keepere ude i Europa, men når en ung keeper er helt i toppen af Superligaen, så er det vel egentlig fair og fortjent nok, at han bliver nævnt i den sammenhæng, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Mads Hermansen måtte i første omgang se de tre målmandspladser på landsholdet gå til Kasper Schmeichel, Peter Vindahl og Daniel Iversen, der alle kan komme i spil i de fire Nations League-kampe i juni.

Der tegner sig dog et meget klart billede af, at ingen endnu truer Kasper Schmeichel i rollen som Kasper Hjulmands absolutte førstevalg.

Leicester-målmanden står i alt noteret for 80 landskampe, og siden 2018 har han kun misset én landskamp – en reservespækket træningskamp mod Sverige i November 2020.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P