1 min læsningMedie: Dansk komet eftertragtet i storklubber

Opmærksomheden fra Danmark er ikke den samme, som den var for godt et år siden, da han skiftede væk fra Superligaen, men opmærksomheden fra udenlandske klubber skulle angiveligt kun være gået i én retning: Op!

1 min læsning
Alexander Bah
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tegningerne var der allerede i tiden i HB Køge, og da han kom til SønderjyskE blev potentialet indlysende.

Alligevel vil der formentlig være mange danskere, der ikke for alvor kan genkalde, at Alexander Bah ligefrem brændte Superligaen af i de 64 superligakampe, det indtil videre er blevet til i karrieren.

For godt og vel 16 måneder siden skiftede den 24-årige dansker Superligaen og SønderjyskE ud med Fortuna Ligaen og Slavia Prag, og siden har karrieren for alvor taget fart for fynboen, der allerede inden havde fået debut på det danske A-landshold.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Flotte præstationer i Conference League, hvor de senere finalister fra Feyenoord blev endestationen i kvartfinalen, samt et mesterskab sidste år og sølvmedaljer i år har tiltrukket opmærksomhed til danskeren i den tjekkiske hovedstad.

Ifølge BT er der konkrete bud på danskeren fra både Premier League og Bundesligaen, men det skulle være portugisiske Benfica, der lige nu fører kapløbet om den danske højrekantspiller, der både kan gøre sig på midtbanen og i forsvaret.

Slavia Prag skulle angiveligt kræve 10 millioner euro for Bah, hvilket er mere end otte millioner mere end de små to millioner euro, de i sin tid betalte SønderjyskE for den hurtige back.

Interessen fra Benfica skulle ikke være kommet over natten, for allerede tilbage i vinterens transfervindue var der angiveligt interesse fra den portugisiske storklub.

Timeline

Notifications

Notifikationer