1 min læsningBrøndby-målmand fortsætter i landsholdslejren

Brøndby-målmand Mads Hermansen har trænet med det danske A-landshold de seneste par dage, og selvom der venter et par vigtige kampe for det danske U21-landshold, så beholder Kasper Hjulmand ham i A-landsholdslejren lidt endnu.

1 min læsning
Mads Hermansen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det danske U21-landshold har tre særdeles vigtige kampe foran sig i starten af juni.

Jesper Sørensens tropper skal forsøge at sikre sig andenpladsen i Gruppe I, og de skal blandt andet møde begge forfølgere fra henholdsvis Tyrkiet og Skotland.

U21-landstræner Jesper Sørensen må dog vente lidt, før hans førstemålmand slutter sig til resten af truppen.

Brøndby-målmand Mads Hermansen vil nemlig i stedet træne med A-landsholdet fra mandag til onsdag i næste uge, hvorefter han støder til resten af U21-landsholdstruppen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det danske U21-landshold har tre vigtige kampe foran sig på Vejle Stadion, hvor de den 4. juni møder Kasakhstan. Den 10. juni tager de imod Skotland, mens de nærmeste forfølgere fra Tyrkiet kommer på besøg i Nørreskoven den 14. juni.

Det belgiske U21-landshold har med blandt andet en sejr og en uafgjort mod Danmark sikret sig den førsteplads, der giver direkte kvalifikation til EM i Rumænien og Georgien næste sommer.

Løbet er dog langt fra kørt for det danske landshold, som lige nu ligner klare favoritter til at tage gruppens andenplads. Den bedste toer i de ni grupper får en direkte billet til EM, mens de otte øvrige toere skal mødes i playoff-kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer