Premier League

Thomas Frank om anden sæson: Tror ikke på det

Thomas Frank og Brentford kom aldrig for alvor i karambolage med nedrykningsstregen i den netop afsluttede Premier League-sæson. Nu venter den, for nogle, frygtede anden sæson, men den danske manager tror ikke på ’syndromet’.

Thomas Frank Brentford anden sæson
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Man har set det så mange gange før, at det er blevet til et ’syndrom’.

Den frygtede anden sæson venter efter sommerferien for Thomas Frank og Brentford i Premier League, men umiddelbart bekymrer det ikke den 48-årige dansker, at folk nu begynder at tale om ’second season syndrome’.

– Jeg tror ikke på al det anden sæsons-halløj eller det narrativ, der er omkring det. Det sagt, så ved jeg godt, at vi kan ende med at rykke ned næste sæson, men jeg ved også, at vi kan slutte som syver. Alt er muligt fra 20. pladsen til syvendepladsen, lyder det fra Thomas Frank.

Tesen er den, at den oprykningsgejst og positive tilgang hænger ved en klub i den første sæson som oprykker. Når overlevelsen er sikret, og anden sæson venter, begynder hverdagen at melder sig, mens modstanderne også bliver mere og mere klar på den spillestil, man benytter.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derfor skal de lægge på i danskerklubben frem mod næste sæson.

– Vi vil lægge lag på, bygge på, ende højere og spille bedre fodbold. Det er målet, men man ved aldrig, hvad der sker for et hold, når de får en masse skader eller mister momentum. Forhåbentlig undgår vi det og bygger videre, lyder det fra Thomas Frank.

Mens Premier League i næste sæson har sagt farvel til Norwich, Watford og Burnley, så bliver der i stedet budt velkommen tilbage til Fulham og Bournemouth, mens den sidste oprykningsplads snuppes af enten Huddersfield eller Nottingham Forest.

Hvis det søndag bliver Nottingham Forest og Philip Zinckernagel, der står som sejrherre mod Huddersfield i playoff-finalen på Wembley, så er det første gang siden 1999, at der skal spilles Premier League-fodbold på City Ground i Nottingham.  

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P